måndag 25 april 2011

Annandag påsk

Klockan är snart 9 och mamma och pappa kommer strax hit på frukost. De far hem till Arvika idag. Mamma skulle ju varit kvar, men eftersom ingen bebis behagar titta ut far hon med pappa hem för att fixa och dona hemma istället. Finns alltid nåt att göra. Kommer bebisen under veckan, kommer de tillbaka nästa helg. Annars får vi se vad som händer.

Känns inte som om att det kommer något Pyre idag iaf. Jag har ju bestämt imorn, men det känns oxå långt bort... Fast man vet aldrig. Hade ju faktiskt lite känningar igår och inatt har det varit några onda. Men det behöver inte betyda mer än att den kommer inom "överskådlig tid"...

Annars har vi inte så stora planer för dagen. Det är fantastiskt väder idag igen, så Johan vill promt grilla. Helst till frukost...! Var han nu fått det ifrån. Men han sover än, så det lär det ju inte bli.
Ikväll är det en konsert i Amiralitetskyrkan med Simon Ljungman, Sebastian Ring och kören Pia Vocalis. De ska sätta upp något slags miniformat av Jesus Christ Superstar. Det vill jag verkligen gå på! Klicka här för att läsa lite om det.

Inga kommentarer: