onsdag 11 maj 2011

Dag 2 & 3 själva



Igår hade vi två saker planerade, mammafika i Lyckeby och handla mat.

Mammafikat var supermysigt. Vi var hemma hos en tjej som bor i Lyckeby. Hon ska ha barn i juni. Och så var det ytterligare en tjej med som fick en flicka 3v före oss. Den gravida tjejen hade bakat rosa kakor i present till oss, supergulligt och jättegott! :-) Vi satt i trädgården hela förmiddagen och njöt i det fina vädret. Påsen sov gott ute i friska luften.

Sen skulle vi handla. Första gången Påsen var i affären. Vi var där strax efter lunch, så det var inte så mycket folk där. Gick utmärkt. Påsen skötte sig exemplariskt hela tiden, hon sov. :-)

Resten av efterdagen myste vi i soffan tills pappa kom hem.

Idag hälsade vi på på spädbarnsmusiken. Trevligt som alltid. Påsen gjorde succé och sov mest genom hela alltet. Vad stora alla de andra barnen kändes helt plötsligt! Och jag har ju inte sett dom på fyra veckor, så man ser hur mycket de lärt sig på denna tid. Häftigt. Present fick vi oxå, jag fick en söt liten bok och Påsen fick en gullig liten nalle.

Efteråt åt vi lunch med pappa på Skeppsgossen (Marinmuseet). Han tyckte nog Påsen var lite tråkig, för hon fortsatte sova mest hela tiden. Sen tog jag och Påsen en sväng på stan. Hon fortsatte sova hela tiden. Väl hemma blev hon såklart panikhungrig. Sen har det varit mest amning och gnäll hela eftermiddagen, ända tills pappa kom hem. Ni ser på bilden vad som hände då... Pappamys. :-)

Inga kommentarer: