söndag 15 maj 2011

En solig söndag



Igår var Påsen på sin första schlagerkväll. Det gillade hon. Kul att det gick så bra för Sverige! :-) Men både jag och Påsen somnade gott lagom till röstningen... Amningen tar verkligen musten ur en, iaf om man missat att sova under dagen...

Imorse gick jag och Påsen ner till Långö Beach för att hjälpa till att döma beachvolleymatch. Hon blir ju tre veckor imorn, så det är hög tid att introduceras i beachvolleyvärlden... :-) Redan kl.09 var det strålande sol och ljuvligt varmt, i solen vill säga. Påsen skötte sig exemplariskt som vanligt, tjusade alla som såg henne och sov mest hela tiden annars. Ute sover man fantastiskt skönt, nästan så man glömmer av att äta, till mammas förtret... Vid lunchtid kom pappa ner oxå, efter en lugn och skön morgon ensam hemma. Vi såg semifinalerna och finalen tillsammans, tre mycket underhållande matcher. På vägen hem åkte Påsen och pappa longboard (se fotot). Ska börjas i tid, även med skateboarden... :-)

Nu är farmor och farfar på besök. Vi äter god hallon- & rabarberpaj och ser på bronsmatchen i hockey-VM. Påsen trivs alldeles utmärkt med konstant uppmärksamhet. ;-)

Inga kommentarer: