lördag 9 juli 2011

Ute med båten



Nu har Johan börjat sin semester. 5 veckor ska han va ledig. Hur ska vi klara det...?! Vi har aldrig någonsin varit lediga en längre tid tillsammans under sommaren i Sverige... Risken är överhängande att vi går varandra på nerverna ett flertal gånger. Jaja, det ordnar sig nog.

Här om dagen beställde jag en hängmatta (på www.hangmattor.se) till Påsen att ha i båten. Idag hämtade vi ut den. En gul av modellen Tocantins, med liten mus under en flugsvamp tryckt på. :-) Jättesöt! Den hänger perfekt i båten och Påsen älskar den redan - somnade efter bara några minuter i. Hon och pappa tar sig en eftermiddagslur medans jag och faster Hanna läser bok i solen. Det är helt fantastiskt ute! Vi ligger ute på Aspö och stannar tills imorn. Sen får vi se.

3 kommentarer:

Petchie75 sa...

Ha ha, men ni behöver ju inte vara tillsammans non-stop i fem veckor om det skulle vara så att det blir lite jobbigt ;-) O och jag har heller aldrig varit lediga tillsammans så länge, det längsta är nog 2-3 veckor.
Men ni ser ut att ha det extremt mysigt för tillfället iaf!! LIlla Selma är så söt i sin lilla hängmatta och det verkar som hon har att växa i också!

Anna, Fair and True sa...

Hittat hit från Petra eller Fröken Anki... Vilken smart hängmatta! Vi har ingen båt men det finns säkert andra användningsområden :)

Cosmopolitan sa...

Petra: Nej, inte blir det 5v 24h/dygn. I helgen var J på festival och det var så skönt. Tyvärr hade Påsen en riktig skrikkväll, men annars hade vi bara mys hon och jag. Första hela veckan avklarad, 4 kvar... ;-)

Anna: Kul att du hittat hit! :-) Förut var bloggen mest inriktad på alla mina (jobb)resor, men nu är den av naturliga skäl mest inriktad på Påsen. Dock ska vi ut och resa med henne i höst och under hela första halvåret efter nyår, så då blir det mer sånt igen. :-)
Hängmattan är lysande! Alla spödbarn borde ha en. Gissa om hon sover gott i den.