tisdag 30 oktober 2012

Noll inspiration

Jag vet att det är längesen jag krev något nu. Men jag har ingen inpiration, ingen tid, ingen lust och ingen ork. Jag antar att det är det som är att vara småbarnsmamma...
Vardagen rullar på som vanligt. Påsen går på dagis och det går hur bra som helst. Hon lär sig så mycket hela tiden nu att det är helt omöjligt att försöka dokumentera på något sätt. Själva jobbar vi på som vanligt. Inget nytt på den fronten. Men vi har alla tre hållt oss friska nu i iaf två veckor.
Förra helgen var mina föräldrar på besök oxå. Den fredagen gick inte Påsen till dagis utan stannade hemma hon mormor och morfar hela dagen. Det hade tydligen gått jättebra, vilket vi eg inte var oroliga för. Det mådde de nog bra av alla tre.
Det som man kan säga är nytt är att vi tackat ja till en hyreslägenhet mitt inne i stan, men ännu är inte kontraktet påskrivet... Det blir det förhoppningsvis den här veckan. Karlskronahem verkar inte vara de mest effektiva... Jag berättar mer när vi skrivit på, så jag inte jinxar nåt här. ;-)
Graviditeten då? Den märker man inte mycket av. Eller jag börjar precis märka av den igen. Dock mår jag inte illa, utan det är storleken och osmidigheten som börjar ge sig till känna. Jag tycker jag är både större och mer osmidig mycket tidigare än förra gången. Men det är tydligen så det ska va. Även lite ont i ryggen har jag haft. På fredag ska jag till barnmorskan och då får jag dessutom massage!! :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så var det med min andra graviditet också, kände mig stor och osmidig mycket tidigare.. Men vad lyxigt med massage! Går du privat denna gången? Tänk när vi gick på vattengympan med våra magar :) Kram från Singan

Cosmopolitan sa...

Ja, jag tycker allt är annorlunda den här gången. Och ja, jag går privat. Visst, det kostar, men jag tycker nog det är värt vartenda öre. Det är så personligt, man får så mycket tid, man kan ringa och komma dit precis när man vill, och så är det massagen oxå. Jag får gärna fler om jag vill! :-) Klart jag vill! Jag kan verkligen rekommendera det. Fast jag gillade verkligen de två barnmorskorna jag hade på Trossö förra gången. Synd att jag inte kunde få dem igen... Och synd att det inte blir någon vattengympa denna gång. Det var ju så mysigt. :-)