tisdag 24 februari 2009

Så, vad händer?

Inte mycket. Inte just nu iaf.
Det mesta nu för tiden kretsar kring träning. Känns som att det är bra att få in en välkörd rutin innan resorna börjar senare i mars. Så hur har det då gått med mitt träningsschema jag lagt upp?
Jodå, helt hyfsat måste jag säga. V.6 var ju första träningsveckan - inga problem, v.7 med något utökat träningsprogram avlöpte precis som planerat, v.8 som var planerat precis som v.7 blev något rubbad - magkatarren satte stopp för träning både måndag och tisdag. Men men, nu är allt ok och vi har kommit in på v.9. Jag har planerat in några förändringar, så denna vecka samt följande veckor kommer se ut ungefär såhär:

Mån: Box
Tis: vila + kör
Ons: CoreExpress + tvätta el Bosu (som jag fortfarande inte vet vad det är, men alla pass är alltid fullbokade jättesnabbt, så det måste prövas någon gång)
Tors: Box el MusicDance (beroende på hur kroppen känns) + volleyboll
Fre: CoreExpress
Lör: vila
Sön: Forza + CoreExpress

Boxen är ju ett väldigt hårt träningspass. Visst, det blir lite vad man gör av det, men vem klarar av att slå löst eller på nåt annat sätt ta det lugnt? Inte jag iaf! Igår var alltså första box-passet och jag är totalt slut och har sån grym träningsvärk idag. Det är bara att inse, jag måste vila på tisdagar helt enkelt. Jag var dessutom med en tjej som spelar fotboll och hon hade kraft i sina sparkar. Att jag inte är blå på underarmar och armbågar är ett under! Hon hade en förmåga att missa mitzarna, borde inte hon ha grym precision i fötterna...? Lite svullen på underarma är jag dock.
Dessutom kommer mamma och pappa på besök ända från Arvika på torsdag, så hur väl det kommer gå med träningen från tors-lör blir intressant att se. Kanske skulle kosta på mig att ta det lite lugnt. Det är ju inte så ofta man träffar dom, så när man väl gör det vill man ju spendera så mycket tid med dom som möjligt.
När dom sen far hem på söndag, så far även Johan iväg. Han ska två veckor till Egypten, med jobbet... Det kan han ha! ;o) Jag tror inte han kommer få det det minsta kul. Eller jo, lite kanske. Men det här är nog en utav mycket få gånger jag inte är det minsta avundsjuk på han. Det ska faktiskt bli lite skönt att gå runt själv hemma, städa ordentligt, ingen som stökar till och bara pyssla om sig själv. Men ensam hela tiden kommer jag inte bli. Bästa väninnan B-M kommer på besök från Oslo nästa helg. Då blir det fest! :o)

1 kommentar:

Momu sa...

Ooo, jag gläder mig till att komma på besök!

Bosu är förresten jätteroligt. Man står på en halv gummiboll och så ska man hålla balansen samtidigt som man gör olika övningar. Jättebra core träning och så är det ganska roligt för det är ju alltid några (mig inklusive) som inte klarar att hålla balansen så det kan se lite komiskt ut ibland :-)