torsdag 30 april 2009

Girlie trip


Då bär det av igen! Den här gången till Nice. B-) Som ni ser på bilden är det väldigt tidigt, kl.05.38 går tåget. Jag var rätt trött i morse, blev inte så tidig kväll jag hade hoppats på. Men jag har bara mig själv att skylla... Eftersom det var så ofattbart fint väder igår, lyckades jag tjata ihop några som kom och spelade beachvolleyboll igårkväll. Själv skulle jag dessutom tvätta och packa... Kl.22 var jag klar med allt, satte mig i bilen och for till Johans föräldrar. Eftersom tåget går så tidigt gick inga bussar från oss, Johan är i Egypten och jobbar och jag ville inte ha bilen ståendes inne i stan över valborg. Så, då sov jag hos svärisarna och fick skjuts in nu på morgonen. Vilket tur Johan har så snälla föräldrar! Precis som mina... :-* Men såklart ska inte allt gå som smort från början. Blekingetrafiken har numera biljettapparat på station, precis som Sj. Skillnaden är att man endast kan köpa biljetter för samma dag. Okej då, inte populärt, men ok. Däremot gick det inte att betala med kort, trots att det fanns kortlucka med tillhörande knappsats... Vad ska man då med den till? Och vad gör man nu?! Kontanter hade jag såklart inte, vem har det eg? Istället fick jag köpa på SJs apparat och betala 50kr extra... Det kan dom ha, Blekingetrafiken! Jag som alltid tyckt SJ haft kass service... Nåja, nu är jag iaf på väg. Och vem bryr sig om 50kr extra när man är på väg till världens skojjigaste resa med världens underbaraste vännior?! Lite synd dock att inte Momu (B-M) kunde följa med. Det får bli nästa gång. :-)

3 kommentarer:

Hilda sa...

Godmorgon!
Ha en fantastisk helg! Vill höra och se allt när du är hemma igen =)

Du kunde ringt mig så hade jag kunnat fixa dig till station, en annan gång kanske?

Kram

Momu sa...

Ooo, jag hoppas att ni får en riktigt fin tur! Hade vældigt gærna blivit med, men du fyller ju jæmt næsta år, så kanske vi kan ta en tur allihopa då!?

Kram på er allihop!

Cosmopolitan sa...

Hilda: Ja, så långt tänkte jag inte förrän jag satt på tåget och funderade på vad du skulle kunna tänkas göra under valborg... Det lär komma fler gånger. Calle var dock glad för att kunna börja jobba så tidigt så han kunde gå hem tidigt utan att behöva flexa. :o) Vi hörs snart hoppas jag.

Momu: Ja, det var verkligen synd att du inte var med. Det var en helt fantastisk resa! Eftersom vi aldrig gjort något liknande förut så vet man ju aldrig, men det gick superbra. Vi hade bara roligt och trevligt hela tiden. Nåt liknande lär göras om nästa år när jag fyller...
Hur går det förresten med dina kalasplaner?