onsdag 13 april 2011

Lite ditt och datt

Vad spännande det är att se vad ni tror det blir och när ni tror Pyret kommer! :-) Johan tror stenhårt på att det blir en pojke, han tyckte det såg ut som en boxare på ultraljudet. Själv är jag helt rådvill men hoppas i smyg på en flicka. Fast det spelar ju såklart ingen roll. Man tror det är en klyscha som folk bara säger, att det inte spelar någon roll, men det gör det faktiskt inte. Så märklig känsla. En flicka hoppas jag på bara för att det är det jag känner till bäst, jag är ju tjej ju... Förutom det, så har det verkligen ingen betydelse.

Och jag har fått igen nu bara för att jag sa att jag inte känner så mycket. Har mer eller mindre konstant känning i ryggslutet, det trycker på kissblåsan och blygdbenet alltid och det känns ömsom på undersidan magen och ömsom på översidan. Men inget av det gör än så länge ont i ordets rätta bemärkelse, men det känns verkligen och det är ordentligt obehagligt. I tisdags morse var första gången jag krävde massage av Johan... Så nog händer det nåt. Men det går rätt långsamt än tycker jag. Förväntar mig absolut ingen bebis före helgen, troligast inte ens före nästa vecka. Men jag hoppas stort på början/mitten på nästa vecka. Vi får väl se... Sånt här kan ju oxå hålla på hur länge som helst utan att det blir något...
Annars har jag hunnit med en fika med ytterligare en tjej från föräldragruppen. Dom bor oxå här på Långö och är beräknad 5 dagar efter oss. Gissar på att vi kommer lära känna varandra väldigt bra under den kommande tiden... ;-) Det är även troligt att vi hamnar på BB tillsammans.

Hemma fick jag ju, som jag berättat, ordning i sovrummet. Såhär ser det ut nu:

Är rätt nöjd faktiskt. Fick även ordning i hallen så vi får plats med underredet till barnvagnen ihopvikt och slängt massa skräp som av något underlig anledning samlats på och i hallbordet... Sorterat noter har jag gjort oxå. Jag skulle såklart kunna sätta dom i bokstavsordning och sortera bort alla som jag har fler av, men det får bli en annan gång... Nu har jag datorn och skrivbordet kvar. Och så lite jobbgrejer jag måste sammanfatta oxå. Mindre kul. Men bara skrivbordet försvinner får vi se vad Johan säger om min amningsfotölj... ;-)

5 kommentarer:

VolleyAnna sa...

Jag vill se den beryktade fotöljen:) är det som den i solsidan;)?
Sen funderade jag på hur du ser på själva D-dagen. Ser du det som en tävling? för när Henrik och jag diskuterade vad jag vill ha med mig om/när jag ska föda sa jag energidryck, pastasallad med fetaost, kexchoklad och bananer(ja alltså allt som hör tävling till)
Hejar på dig:)
Puss

Malin Christiansson sa...

Håller tummarna för att du inte ska behöva gå över längre än nödvändigt. Lycka till, kramen

Cosmopolitan sa...

Malin: Tack! Det hoppas jag med på. :-) kram

Anna: Jag missade nog det där i Solsidan... Får lägga upp en bild på den beryktade fotöljen... ;-)
Ja, lite som en tävling kan man väl säga att jag ser det som. Iaf uppladdnignen. Man måste peppa sig mentalt, massor. Ladda upp med kolhydrater, vilket löser sig självt nu eftersom jag helt plötsligt börjat bli mer hungrig och äta mer... Och fokusera positivt och på att "vinna". Med till förlossningen följer nyponsoppa, blåbärssoppa, M-Schweizernöt, nötter, russin, iste, dextrosol, eget grönt te, bananer och vindruvor. Mat får ju jag där (Johan måste köpa) och så säger de att man inte kommer kunna/vilja äta så mycket fast föda. Annars hade nog pastasallad varit det självklara alternativet. :-) Som en heldagstävling helt enkelt... Får såklart inte glömma den egna vattenflaskan...!
pok

Annaigen sa...

tycker detta är mycket intressant och nöjd med svar:) Ni kommer vinna lätt, och få bästa möjliga pris! Och jag hejar och håller alla tummar jag har härifrån! pussokram!

Cosmopolitan sa...

Anna: :-) Tack! Det är ju enda sättet jag vet att förbereda mig på... Ett liv med lagsporter och cuper sätter sina spår... Dessutom, får inte glömma musiken!