söndag 29 maj 2011

Mors Dag



Idag är det mitt livs första Mors Dag! :-)

Det började inte så bra. Påsen vaknade ~6.30 och var hungrig, fullt normalt. Men sen vägrade hon sova... Johan sov länge och när han väl vaknade vägrade han göra frukost till mig som var döhungrig och komstant upptagen med Påsen. Istället drack han kaffe och läste tidnigen i över en timma... Jag var arg som ett bi! Min dag var förstörd... :-(

Efter en väldigt sen frukost/brunch och påminnelsemeddelanden från flera håll, fattade han poängen... Själv var jag totalt utmattad och somnade igen. Jag vaknade av att Påsen kom hem med en jättefin blombukett och god mat till kvällen. :-) De hade passat på att promenera i blåsten och handla lite. Till kvällen vankades det först räkor med aioli och olivbröd, sen varmrökt lax med nypotatis och romsås. Som tur var hade vi mitt favoritvitvin hemma. :-) Senare kom Johans kusin med fru på besök. Påsen fick gullig randig body med passande byxor till, härligt äppelgrönt. :-) Vi fick Texas Pecan-glass. En perfekt avslutning på en bra kväll. Som vanligt skötte sig Påsen oklanderligt så länge vi hade besök, men efter lite mat satte skrikandet igång igen... Men faktiskt lyclades Johan lugna henne rätt snabbt och hon somnade precis i sin säng. :-)

1 kommentar:

Fröken Anki sa...

Grattis på mors dag!
Sån tur att dagen slutade bättre än den började. Å såklart de visar upp bästa sidan för andra. Måste ju se bra ut! ;)

När E var liten ( eller ja mindre) och fick ont i magen efter att ha ätit så fick jag rådet att rapa honom "mitt i", alltså avbryta honom eftersom det kom så mycket mjölk på en gång och han var så glupsk att en massa luft svaldes) och det funkade rätt bra. Sen kan man hålla dom upprätt en längre stund efter maten. Det funkade hyfsat för oss. Och sen verkar de växa från det. Peppar peppar har han inte haft så mycket knip efter 3-månadersstrecket passerades.

Hoppas hon blir lugnare i magen snart. Kram