söndag 1 maj 2011

Tack! Besök?

Först och främst vill jag tacka för alla grattishälsningar och lyckönskningar, här på bloggen, på facebook, via sms, mail, telefon, post och jag vet inte var mer. Tack! Det uppskattas mycket. :-)

Vi är verkligen lyckliga familjen. Har fått världens lättaste lilla flicka, iaf än så länge (ta i trä...)... Vi mår superbra alla tre. Klart man är ovan, men ändå känns allt så självklart. På nåt sätt vet man vad som behövs göras. Hon sover bra på nätterna också. Det finns inget att klaga på, inget. Nästan så man blir orolig över det istället... Nej, så ska vi såklart inte tänka. Nu ska vi bara njuta av första tiden tillsammans alla tre.

Johan har ju sina 10 pappadagar nu. Han kommer vara hemma hela veckan med mig och Selma. Så, eftersom vi alla mår så bra, är det fritt fram för besök. Vår enda planerade hållpunkt för veckan är hembesök av BVC på tisdag kl.13. Annars kommer vi vara på hemmaplan mest hela dagarna. Bara mysa tillsammans och göra dagliga promenader i det förhoppningsvis forsatta fina vädret. Så, vill ni komma på besök är det bara att höra av sig. Alla är välkomna, men kanske inte alla samtidigt. Vi har ju så liten lägenhet... ;-)

Inga kommentarer: