fredag 24 juni 2011

Första natten på båten


Igår åkte vi ut med båten för att fira midsommar. Eller vi... nej, jag och Påsen tog bilen... Det blåste sjukt mycket! Och så ville jag ha en säkerhet ifall något skulle hända eller inte funka med Påsen. Men vi sov i båten i natt alla tre. Vi har med min gamla babykorg för henne att sova i. Men när jag ammade henne vid kl.03 inatt var hon iskall, trots pyjamas, mössa och tjockt täcke. Hon har en förmåga att sparka ner täcket till halva kroppen och så har hon alltid händerna över huvudet, så då är det svårt att hålla sig varm. Sen fick hon sova med oss. Det blev rätt trångt bak i akterkabin, men varmt iaf. Inatt sover jag och Påsen tillsammans där bak, så får Johan sova själv framme i soffan.

Annars har allt gått bra. Hon är lugn och exemplarisk som vanligt. Har redan fått komplimangen: "Det var den sötaste bebis jag sett någonsin!" av en kille i Johans ålder. Såklart hon är! :-) Lite gnäll med magen, visst, men, kanske är det inbillning/önsketänkande, det verkar som om att man kan ana en förbättring pga dietändringen. Jag offrar gärna både fil och ost några månader i så fall...

Nu väntar vi bara på att resterande som ska komma landvägen ska anlända, så att riktiga midsommar kan sparkas igång med sill (jag lagt in själv från scratch), jordgubbar och allt annat som hör till. :-)

1 kommentar:

Petchie75 sa...

Åh, ha en riktigt härlig midsommar till sjöss!! Och jag förstår att Selma får fina komplimanger, hon ÄR jättesöt!
Stor kram från en icke-midsommarfirare på soffan i Bryssel