måndag 14 juni 2010

Löpträning v.2

Såhär ser kommande veckas löpträningsschema ut:

mån: spring 2min, powerwalk 1 min - upprepa 10ggr
tis: promenad 30min
ons: spring 3min, powerwalk 1min - upprepa 7ggr
tors: promenad 30min
fre: spring 4min, powerwalk 1min - upprepa 6ggr
lör: spring 4min, powerwalk 1min - upprepa 6ggr
sön: vila

Jag undrar hur det kommer att gå...?! Att fyrdubbla springtiden på en vecka... Och med ett knä som gör sig till känna... Nja, vi får se. Kan hända att jag drar ut på det för att inte göra något dumt. Jag har ju annan träning oxå; styrketräning, benträning, spinning och beachvolley. Undrar om man borde börja plocka bort något...?

2 kommentarer:

Momu sa...

Varfør inte byta ut en løptræning mot spinning. Du får ju definitivt trænat både puls och uthållighet på spinning misstænker jag. Och man ska ju helst inte trøttna heller! Och om du gør någon av løptræningarna innan volleybollen så kanske du kan korta ner med ett par repetitioner? Lycka till, det hær ska vi klara Mirtha!

Cosmopolitan sa...

Jo, jag har funderat lite på det. Men jag har bestämt att dra ut lite extra på programmet. Inte bara för knäets skull utan oxå för att det är massa helger nu jag kommer vara borta/upptagen och allra troligast inte träna alls på. Så jag får mer vila och "bara" tre löppass i veckan. Jag har oxå bestämt att om jag har ont ett pass så blir det spinning istället. Det har du helt rätt i.
Klart vi ska klara detta! :o)