måndag 14 februari 2011

V.32: 105 cm i omkrets



Vi går idag in i v.32 och nu är man tjock! Och större ska man bli... Jag vet inte riktigt hur det ska gå till. Då spricker jag ju!

Johan har ögonmåttat att jag numera är precis lika djup som jag är bred. Det är lite svårt att själv ha en uppfattning om vad det innebär. När jag var och handlade i fredags skulle jag passera mellan två bilar på parkeringen. Där backspeglarna möts blir det ju lite smalare, så jag gjorde som man är van, gick emellan på sniskan. Hjälpte det?? Nej, jag höll på att knäcka ena bilens backspegel med magen...! Man har som ingen riktigt koll.

Jag vågar inte ens fundera på hur det blir om några veckor till. Enligt böcker växer Pyret numera med 1cm och ökar med 200g, per vecka!

4 kommentarer:

Momu sa...

Vilken fin mage du har nu! Ser fram emot att lilla bebisen kommer snart! Kram.

Cosmopolitan sa...

Just nu är jag rätt nöjd med den, men jag är lite rädd för fortsättningen... Ofta undrar jag om jag kommer klara det här alls. Tänk om jag inte är den barnmänniska jag trott...

Västmanländskan sa...

Så roligt att du tittade in hos mig.

Din mage är jättefin. Det är ju bara lite svårt det här med den egna kroppsuppfattningen - man känner ju inte riktigt igen sig själv!

Hoppas du mår bra och att väntan inte känns för lång!

Cosmopolitan sa...

Nej, det är verkligen inte lätt det där med kroppsuppfattningen. För att inte tala om balansen...! Men, det är ju snart över. Sen ska man ju "bara" vänja sig vid den nya mammakroppen... ;-)