onsdag 23 mars 2011

Min lediga dag

Nu är det onsdag morgon och det är min lediga dag! :-)
Börjar som vanligt med spädbarnsmusiken nu kl.09.30. Sen, kl.12, är det dax för fika med några blivande mammor jag chattat med på Familjeliv.se. Ska bli riktigt trevligt. Man har diskuterat graviditet på nätet, ganska så privata saker, och nu ska vi träffas på riktigt. Alla de andra har barn sedan innan, så jag är den enda novisen. Kommer kunna fråga vad som helst! :-)
Sen har jag inga fler planer. Dammsuga. Köpa nytt golvskruningsset. Göra en facebook-grupp för oss som gick i samma föräldragrupp så att vi oxå kan träffas igen.

Jo, kan berätta oxå att jag fick betala dyrt i söndags efter lördagens stora bravader. Hade ju först vattengympa, sen handla och fixa till 40-årsfesten och tillsist själva festen. Från kl.09.15 till 01.30 var jag hemma i 2x30 min!! Kan säga att jag inte gjorde mycket på söndagen. Var helt utslagen. Ont i både höfter och rygg och staplade mig fram när jag gick. Låg mest i soffan hela dagen, till Johans förtjusning eftersom han verkligen gått ut hårt i sin "sista festkväll som fri man"... ;-) Nu får han hålla sig i skinnet. Det blir en helt vit månad nu för han. Och sen påstår han att han aldrig kommer festa så igen, utan ha andra prioriteter och bli familjefar. Visst låter det bra?! Men jag misstänker att det kommer hålla ungefär fram till midsommar... ;-)

2 kommentarer:

Momu sa...

Låter som en vældigt bra helg, trots att det var tungt på søndagen. Och dom dær lediga onsdagarna ær jag allt lite avis på.

Men apropå midsommar, har ni lust att fira med oss i Værmland. Vi får ju utlandsbesøk då. Eller kanske det blir familjehelg nu :-)

Cosmopolitan sa...

Onsdagarna är riktigt bra dagar. Och nu har jag ju bara 5 arbetsdagar kvar! :-)

Midsommar låter bra. Jag är väldigt sugen på att komma. Johan verkar inte oäven heller. Så det är inte på nåt sätt omöjligt. Jag fyller ju år på midsommardagen i år, nästan lika tråkigt som nyårsdagen... ;-) Vi får hålla oss uppdaterade om detta. Var ska ni va?