onsdag 20 april 2011

BF+2 = ännu en alltför lugn dag...

Åh, vad det är tråkigt nu! Idag har jag knappt kännt nåt alls. Riktigt tråkigt! Man blir nästan apatisk av att gå här hemma utan nåt speciellt att göra... Var visserligen på promenad med en tjej från föräldragruppen, L, i förmiddags, men det hjälpte inte. Ska snart fika hos Ewa nu och sen har vi tvättid. Hoppas springandet i trapporna med tvätten kan få fart på saker o ting... Ska nog se till att få med sovlakanen oxå, det brukar bli extra ansträngande.
Jag skulle kunna avsluta lite jobbgrejer, men jag har totalt noll inspiration till det. Trodde aldrig det om mig själv... Än är det dock ingen panik som tur är.

Och imorn kväll kommer mamma och pappa! :-) Så imorn ser programmet lite mer fartfyllt ut. Har bestämt promenadträff med L kl.09. Vi ska gå en längre runda. Hoppas på att en mer aktiv start på dagen ger mer energi. Sen måste det dammsugas, våttorkas och så ska toaletten städas ordentligt.
Jag vet att jag måste vila oxå, men det får finnas gränser. Jag hatar när man bara ligger i soffan, ser på TV och äter... Det är kul en dag, max!

Nej, dax att slita sig från datorn och gå till Ewa.

Inga kommentarer: